Ασημένια μαχαιροπήρουνα

Προϊόντα 1 εώς 24 από 25
Καθαρισμός όλων

Ασημένια Μαχαιροπήρουνα – Studio Kosta Boda Illum

 

Καλύψτε τις προσδοκίες σας και πλαισιώστε το τραπέζι σας με όμορφα ασημένια μαχαιροπήρουνα από την εταιρεία Studio Kosta Boda Illum που με την διαχρονική και πολυτελή τους εμφάνιση θα αποτελέσουν στολίδι για το τραπέζι δίπλα στο σερβίτσιο φαγητού σας. Επαρκούν για κάθε περίσταση και εκδήλωση, βγάζοντας σας ασπροπρόσωπους στους καλεσμένους και τους φίλους σας. Με τα ασημένια μαχαιροπήρουνα δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείτε ξανά για την εμφάνιση του τραπεζιού σας, γιορτινού ή καθημερινού, καθώς η περίτεχνη εμφάνιση τους θα αναδείξει την διακόσμηση του και θα εξευμενίσει το ύφος του.

 

Σετ Ασημένιων Μαχαιροπήρουνων για το τραπέζι

 

Στην συλλογή μας θα βρείτε ποικιλία ασημένιων μαχαιροπήρουνων για κάθε στυλ, εμπνευσμένα από διαφορετικές πηγές. Ξεχωριστά και λαμπερά, όπως είναι, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα σετ μαχαιροπήρουνων με καλαίσθητες και λεπτές λεπτομέρειες, που τα διατηρούν κομψά και μοντέρνα. Κατασκευασμένα από ασήμι χαρακτηρίζονται για τον ποιοτικό τους σχεδιασμό και για αυτό κρίνονται ως πολύ καλή ιδέα για δώρο σε κάποιον που μόλις έχει μετακομίσει μόνος του ή επιθυμεί να ανανεώσει την συλλογή του. Μπορείτε να επιλέξετε συλλογές που διαθέτουν κουτί προβολής των μαχαιροπήρουνων και για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό δώρο.  Το μόνο σίγουρο είναι πως η επιλογή αυτή δεν θα απογοητεύσει τον παραλήπτη αλλά ούτε και τον αγοραστή.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και εξερευνήστε την συλλογή με τα ασημένια μαχαιροπήρουνα της Studio Kosta Boda Illum που χαρακτηρίζονται από την εξαίσια επιτραπέζια κουλτούρα τους και τον πρακτικό τους σχεδιασμό.