Δίσκοι

Προϊόντα 1 εώς 5 από 5
Καθαρισμός όλων

Διακοσμητικοί Δίσκοι

 

Ικανοποιήστε την προσωπική σας αισθητική και στολίστε τον χώρο σας! Είτε πρόκειται για το σερβίρισμα ενός γεύματος, είτε για την διακόσμηση του σπιτιού σας, η ξεχωριστή και λαμπερή συλλογή μας από δίσκους σερβιρίσματος θα εξυπηρετήσει τους επιθυμητούς σκοπούς σας ενώ ταυτόχρονα θα δώσει μια πινελιά πολυτελείας σε κάθε στιγμή. Αρκεί να επιλέξετε τον δίσκο που προτιμάτε από την εταιρεία Studio Kosta Boda Illum και το δωμάτιο θα αλλάξει όψη και θα προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας.

 

Ανοξείδωτοι Διακοσμητικοί Δίσκοι

 

Στην πολυποίκιλη συλλογή μας θα βρείτε επιλογές για όλες τις προτιμήσεις διακόσμησης και την κόσμηση του τραπεζιού σας. Διαχρονικοί, διακριτικοί και κομψοί δίσκοι σερβιρίσματος από ανοξείδωτο ατσάλι αναμένουν να διακοσμήσουν τον χώρο σας και να σας συντροφέψουν στα γεύματα σας, είτε είστε μόνοι σας είτε με καλεσμένους. Ο άριστος και ποιοτικός σχεδιασμός τους σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική τα καθιστούν κατάλληλα για προσωπική χρήση αλλά και ως επιλογή δώρου. Τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, καθώς και οι διαφορετικές υφές και ουδέτερες αποχρώσεις τους θα ταιριάξουν απόλυτα σε κάθε χώρο και θα φέρουν εις πέρας τον ρόλο που θα τους αναθέσετε. Με την λάμψη που αποπνέουν θα αποτελέσουν τον θησαυρό του τραπεζιού σας και της διακόσμησης σας και θα γίνουν αιτία φιλοφρονήσεων από τους επισκέπτες σας.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε την συλλογή μας με τους κομψούς διακοσμητικούς δίσκους της Studio Kosta Boda Illum διαθέσιμους για κάθε budget. Κάντε την επιλογή σας και εξευγενίστε το στυλ του σπιτιού σας!