Κορνίζες

Προϊόντα 1 εώς 24 από 36
Καθαρισμός όλων

Ασημένιες Κορνίζες Φωτογραφιών

 

Απαθανατίστε τις πιο όμορφες και πολύτιμες σας στιγμές και κοσμήστε τες στις ασημένιες κορνίζες φωτογραφιών της Studio Kosta Boda Illum που θα προσδώσουν την ζεστασιά που αποζητάτε στον χώρο σας. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε στο σαλόνι, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο αλλά και όπου εσείς επιθυμείτε και να κρατήσετε ζωντανές τις αγαπημένες σας αναμνήσεις αλλά ταυτόχρονα να διακοσμήσετε τον χώρο με την λάμψη και την κομψότητα που αποπνέουν.

 

Κορνίζες Φωτογραφιών για τις εκλεκτές σας στιγμές

 

Οι ασημένιες κορνίζες φωτογραφιών της εταιρείας Studio Kosta Boda Illum είναι επάργυρες και διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, κατάλληλες για τον κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο που θα τοποθετηθούν. Οι περίτεχνες και καλαίσθητες αυτές φωτογραφοθήκες έχουν σχεδιαστεί με επιμέλεια και σκοπό να αποτελέσουν ξεχωριστό στοιχείο διακόσμησης του σπιτιού σας με τα μοντέρνα πλαίσια, που καθρεφτίζουν το περιβάλλον, και τις ποιοτικές γυάλινες επιφάνειες που θα αναδείξουν τις φωτογραφίες σας και θα κάνουν το σπίτι σας πιο λαμπερό.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε τις επάργυρες κορνίζες φωτογραφιών της Studio Kosta Boda Illum που με τον διακεκριμένο σχεδιασμό και την λάμψη των υλικών τους θα δώσουν μια πινελιά πολυτελείας στην διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά και απλότητας με τις ουδέτερες αποχρώσεις τους. Οι ασημένιες κορνίζες μας αποτελούν και μια ωραία επιλογή για δώρα καθώς είναι κομψές και σύγχρονες, ταιριάζοντας σε διαφορετικές αισθητικές και οράματα διακόσμησης.