Λίστα Γάμου

Στα καταστήματα Studio Kosta Boda Illum καταλαβαίνουμε την σημασία ενός καλού δώρου για γάμο. Θα τους αρέσει; Θα τους ταιριάζει; Θα το αλλάξουν; Μήπως το έχουν ήδη αγοράσει; Θα το κουβαλάω στην εκκλησία; Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνετε. Με την λίστα γάμου τα νεόνυμφα ζευγάρια έχουν τις εξής επιλογές:

1)    Να γραφτούν σε μία λίστα γάμου «ανοιχτή», όπου όλοι οι καλεσμένοι μπορούν να διαλέξουν κάποιο δώρο από την γκάμα των καταστημάτων μας, και στη συνέχεια να συγκεντρωθούν στο κοντινότερο κατάστημα που τους βολεύει και να αποφασίσουν αν θα κρατήσουν ή αν θα αλλάξουν τα αντικείμενα χωρίς να τα μεταφέρουν.

2)    Να γραφτούν σε μια λίστα γάμου «κλειστή», όπου οι ίδιοι θα διαλέξουν προϊόντα που τους αρέσουν, να κοινοποιηθεί η λίστα σε όλα τα καταστήματα, και έτσι οι πωλητές θα μπορούν να δειγματίσουν ακριβώς τα αντικείμενα που θέλει το ζευγάρι, και στη συνεχεία να αποσταλούν απευθείας στο σπίτι των νεόνυμφων.

Θέλετε να κάνετε μια λίστα γάμου ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο 2111116520 ή να μας στείλετε e-mail στο info@kostaboda.gr