Μπωλ

Προϊόντα 1 εώς 24 από 68
Καθαρισμός όλων

Διακοσμητικά μπωλ

 

Αν επιθυμείτε να διακοσμήσετε όμορφα τον χώρο σας χωρίς να φαίνεται πως έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια επιλέξτε διακοσμητικά μπωλ από την εταιρεία Studio Kosta Boda Illum. Είτε προτιμήσετε να τα τοποθετήσετε στο σαλόνι σας, προσθέτοντας μέσα όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα, είτε στο μεσημεριανό σας τραπέζι, για να δώσετε λάμψη με τα ξεχωριστά τους σχέδια, τα διακοσμητικά μπωλ δεν θα σας απογοητεύσουν. Πρόκειται για γυάλινες και κρυστάλλινες δημιουργίες όπου με τις διαφορετικές τους υφές και χρώματα θα ταιριάξουν σε κάθε αισθητική.

 

Γυάλινα και Κρυστάλλινα Διακοσμητικά Μπωλ

 

Η κομψότητα που αποπνέει ο σχεδιασμός τους θα τα κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης σας αλλά και των γευμάτων σας. Μην ξεχνάτε πως η καλή διάθεση και η δημιουργικότητα επηρεάζεται άμεσα από τον προσωπικό σας χώρο και έχοντας μοναδικά και ποιοτικά διακοσμητικά μπωλ σε αυτόν θα ενισχύσετε την φαντασία και την παραγωγικότητα σας. Κάντε την επιλογή σας ανάμεσα στα ξεχωριστά πολυχρηστικά μπωλ μοναδικού σχεδιασμού τα οποία θα προσδώσουν χάρη στο σπίτι σας αλλά και έναν αέρα πολυτέλειας με την λάμψη των υλικών. Μπορείτε να διαλέξετε το σχήμα και το μέγεθος που επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε την πολυποίκιλη συλλογή με διακοσμητικά μπωλ της Studio Kosta Boda Illum που είναι κατάλληλα για κάθε χώρο και αποτελούν μια ωραία ιδέα για δώρο με διάφορες επιλογές για κάθε budget. Κοσμήστε το τραπέζι και το σαλόνι σας και ανανεώστε τον χώρο σας!