Πιάτα Γυάλινα

Μοντέρνα Γυάλινα Πιάτα Φαγητού

 

Κάντε την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα και τα γεύματα σας πιο ελκυστικά! Η συλλογή με γυάλινα πιάτα φαγητού από την εταιρεία Studio Kosta Boda Illum θα σας συντροφέψει όλες τις ημέρες της εβδομάδας και θα κάνει την καθημερινότητα σας μοναδική, δίνοντας ένα ξεχωριστό στυλ στο τραπέζι σας. Είτε πρόκειται για ένα μεσημεριανό γεύμα, είτε για δείπνο με φίλους, ή ακόμα και για μία πρωινή απόλαυση, τα γυάλινα πιάτα μας θα δημιουργήσουν το μοντέρνο τραπέζι που θέλετε και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τα γεύματα σας με στυλ.

 

Πιάτα Φαγητού από Γυαλί για τα Γεύματα σας

 

Πιάτα γυάλινα σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια, που θα δημιουργήσουν όμορφους συνδυασμούς και μοτίβα στον χώρο και θα ταιριάξουν με μία λιτή κομψή διακόσμηση, αλλά και με μία πιο σύνθετη, προσθέτοντας ήπιους τόνους και δημιουργώντας  ξεχωριστές εμφανίσεις, ανάλογα με την επιλογή σας. Εντυπωσιακές καλαίσθητες γραμμές, με αισθητή την προσοχή στην λεπτομέρεια και την μοναδική ποιότητα του οίκου Kosta Boda, είναι τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τα γυάλινα πιάτα σας πηγή υψηλής αισθητικής και στυλ, και την καθημερινή συντροφιά σας κατά τις ώρες των γευμάτων σας. Προσκαλέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να δειπνήσουν μαζί σας και σερβίρετε τους σε ένα από τα γυάλινα πιάτα της συλλογής μας για μία ανεπιτήδευτη αίσθηση πολυτέλειας και ανεπανάληπτης γευστικής απόλαυσης.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και εξερευνήστε την συλλογή με πιάτα φαγητού από γυαλί της Studio Kosta Boda Illum, που θα προσθέσουν αέρα ανανέωσης στον χώρο σας, ή αν θέλετε μια ολοκληρωμένη επιλογή μπορείτε να δείτε τις συλλογές μας με σερβίτσια φαγητού.