Rabbits παιδικό σετ φαγητού

Κωδικός: 088270404001
8 Προϊόντα σε απόθεμα.
Spal
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
69.00€ 62.10€

Rabbits παιδικό σετ φαγητού 3 τεμ.

Το παιδικό σετ περιλαμβάνει : πίατο φαγητού, μπωλ δημητριακών και μια κούπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

-    Με την πιστωτική σας κάρτα (VISA, MasterCard). 
-    Με χρεωστική κάρτα (MasterCard, VISA)
-    Κάνοντας χρήση του λογαριασμού σας στο Paypal
-    Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Βήμα 1


Μπορείτε να κάνετε την κατάθεσή σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Eurobank
Δικαιούχος : C.D.H. ΣΥΜΜΕΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΙΚΕ
Αρ. λογαριασμού : 0026.0036.66.0201308373

ΙΒΑΝ : GR5102600360000660201308373


Βήμα 2


Εφόσον, κάνετε την κατάθεσή σας, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@kostaboda.gr

Παρακαλούμε την προσοχή σας, καθώς η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται μόνο μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα παραμείνουν δεσμευμένα για τρεις εργάσιμες ημέρες μέχρι την κατάθεση του αντιτίμου.


-    Με αντικαταβολή – πληρωμή μετρητών την στιγμή της παράδοσης στον courier με επιπλέον χρέωση €2,50

Μία πληρωμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kostaboda.gr, αφορά την εξόφληση των προϊόντων της παραγγελίας καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής αυτών.

Οι παραγγελίες άνω των 50,00€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς για απόστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μπορώ να λάβω τιμολόγιο στο όνομα της εταιρίας μου;

Φυσικά! Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή τιμολόγιο (αντί απόδειξης) στο «Καλάθι Αγοράς». Εφόσον επιλέξετε να κοπεί τιμολόγιο θα ζητηθούν τα στοιχεία της εταιρίας: ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επωνυμία Εταιρίας

Εμπορεύματα κατόπιν παραγγελίας (Backorder)

 Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το χρόνο παράδοσης.

Εμπορεύματα προσφοράς

Τα προϊόντα προσφοράς δεν αλλάζονται.

Για τις εκτός Ελλάδος, αποστολές δεν ισχύει η πρακτική της αντικαταβολής. Τα έξοδα για την αγορά και την μεταφορά των προϊόντων και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό πρέπει να εξοφληθούν προκαταβολικά  με πιστωτική κάρτα ή να έχει προηγηθεί κατάθεση εμβάσματος σε λογαριασμό της εταιρείας και αφού έχετε επικοινωνήσει τηλεφωνικά για την παραγγελία σας στο 2111116520

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Προσπαθώντας πάντα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η εταιρεία Studio Kosta Boda Illum σας προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 20 ήμερων, από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Studio Kosta Boda Illum όπου με χαρά θα σας εξυπηρετήσουν για την αλλαγή σας. Αφού ελεγxθεί το προϊόν μπορείτε να προβείτε σε νέα αγορά ή να πάρετε πιστωτικό σημείωμα με ισχύ ενός χρόνου.
Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς, κατάστημα Kosta Boda Illum.

Επιστροφή στο Κέντρο Επιστροφών (αποστολή με courier)

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε με courier προϊόν/τα που αγοράσατε ή λάβατε από κατάστημα Studio Kosta Boda Illum , για οποιονδήποτε λόγο (εκτός ελαττωματικού ή σπασμένου – ακολουθεί ανάλυση - ή λανθασμένης παραγγελίας) μπορείτε εντός 20 ημερών, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:  

-    Τοποθετείτε το/τα προϊόν / -ντα  στη συσκευασία τους, μαζί με την ανάλογη απόδειξή
-    Αποστέλλετε με courier της επιλογής σας το/ α προϊόν/τα σας στο Κέντρο Επιστροφών, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής.

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποστείλετε το πακέτο σας είναι:  Λ.Κηφισίας 322 Ν.Ψυχικό ΤΚ 15451 με την ένδειξη: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ»

Δώρα

Στην περίπτωση που σας έχουν προσφέρει ένα δώρο από την Studio Kosta Boda Illum και θα θέλατε να το επιστρέψετε, επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@kostaboda.gr ή τηλεφωνικά στο 211-1116520 για να οργανωθεί η επιστροφή του και η αποστολή του νέου προϊόντος.   Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ελαττωματικό Προϊόν

Αν το προϊόν που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί (είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο) μη διστάσετε να το επιστρέψετε μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του (στη συσκευασία του) και εμείς θα προβούμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αντικατάστασή του. Τα  σχετικά κόστη αποστολής αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η Studio Kosta Boda Illum .

Προϊόντα Προσφοράς  

Τα προϊόντα προσφοράς  δεν αλλάζονται.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  στο 211-1116520.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ