Σερβίτσια

Προϊόντα 1 εώς 24 από 167
Καθαρισμός όλων

Διαχρονικά Σερβίτσια Φαγητού

 

Στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε γύρω του στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Η διακόσμηση και η οργάνωση του τραπεζιού σας είναι σημαντική υπόθεση, αφού συμβάλλει στην καθημερινή σας ευημερία και ευχαρίστηση, και αποτελεί «τροφή» για τα μάτια. Είτε πρόκειται για ένα γιορτινό τραπέζι, είτε για ένα επίσημο δείπνο στο σπίτι, είτε για ένα καθημερινό γεύμα, τα σερβίτσια φαγητού από την εταιρεία Studio Kosta Boda Illum θα κοσμήσουν τον χώρο της τραπεζαρίας και θα ενισχύσουν την εικόνα των γευμάτων σας. Αρκεί να επιλέξετε το σετ από πιάτα φαγητού που προτιμάτε για να αφήσετε τους καλεσμένους σας ευχαριστημένους και να εντείνετε την καλαισθησία του χώρου.

 

Σετ Πιάτα Φαγητού για κάθε νοικοκυριό

 

Στην τεράστια συλλογή μας με σερβίτσια φαγητού θα βρείτε πιάτα με διαφορετικά σχέδια και υλικά κατασκευής, για να διαλέξετε ανάμεσα από αυτά που σας ενθουσιάζουν. Από πορσελάνη, bone china ή stoneware, γυάλινα, λιτά ή εντυπωσιακά, διακοσμημένα με χρυσές λεπτομέρειες ή με πλατίνα, λευκά ή χρωματιστά, θα στολίσουν εντυπωσιακά την τραπεζαρία σας και θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας ζωής. Μέσα από την μεγάλη μας συλλογή θα βρείτε το κατάλληλο σετ πιάτων φαγητού για κάθε περίσταση και στιγμή της ζωής σας. Τα σερβίτσια φαγητού από την Studio Kosta Boda Illum κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά και με ξεχωριστό σχεδιασμό, προσφέρουν υψηλή αισθητική και αξεπέραστο στυλ στο τραπέζι σας. Μαύρα, λευκά, με χειροποίητη διακόσμηση ή σερβίτσια stoneware αναμένουν να τοποθετηθούν στον χώρο σας και να δώσουν ζωή στην τραπεζαρία.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε την πολυποίκιλη συλλογή με σερβίτσια φαγητού από την Studio Kosta Boda Illum, τα οποία αποτελούν και μια ωραία ιδέα για δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που τώρα δημιουργούν το σπίτι τους ή χρειάζονται μια ανανέωση στην συλλογή τους.