Σερβίτσια Λευκά

Προϊόντα 1 εώς 9 από 9
Καθαρισμός όλων

Λευκά Σερβίτσια Φαγητού

 

Θέλετε να συνθέσετε ένα λιτό και ήρεμο ή ένα πλούσιο και εντυπωσιακό διακοσμητικό μοτίβο στο στρωμένο σας τραπέζι; Από τα σκεύη σερβιρίσματος μέχρι τα μαχαιροπήρουνα και τα σερβίτσια φαγητού, οι επιλογές είναι αμέτρητες και η πορεία για την σύνθεση του εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο. Η πιο ευρεία επιλογή είναι ένα λευκό σερβίτσιο φαγητού, το οποίο αφενός θα ταιριάξει με κάθε χρωματική παλέτα της επιλογής σας και αφετέρου θα αποτελέσει τον καμβά, πάνω στον οποίο θα μπορέσετε να αναδείξετε τα υπόλοιπα αντικείμενα του τραπεζιού. Επιλέξτε λευκά σετ πιάτων φαγητού από την εταιρεία Studio Kosta Boda Illum και προσθέστε την πινελιά πολυτελείας και κομψότητας που χρειάζεται ο χώρος σας, χωρίς να φαίνεται επιτηδευμένος.

 

Λευκά Σετ Πιάτων Φαγητού για κάθε τραπέζι

 

Επιλέξτε λευκά πιάτα φαγητού από την μεγάλη συλλογή μας και αφήστε τα ιδιαίτερα ανάγλυφα σχέδια, την λεπτομερή διακόσμηση και την λιτή τους εμφάνιση να κάνουν το τραπέζι σας μοναδικό. Τα λευκά σετ πιάτων από την Studio Kosta Boda Illum σχεδιάστηκαν για να εξυπηρετήσουν κάθε επιθυμία και να ενισχύσουν το αίσθημα ηρεμίας, αλλά και της δημιουργικότητας που αποζητάτε τις ώρες που γευματίζετε. Μπορείτε να παρουσιάσετε το φαγητό ή το γλυκό της επιλογής σας στα λευκά πιάτα και να τα προσφέρετε στους φίλους και καλεσμένους σας, αφήνοντας τον άψογο σχεδιασμό και την ποιοτική τους κατασκευή να αφοπλίσει τα βλέμματα. Τα εντυπωσιακά ανάγλυφα σχέδια, καθώς επίσης και το ρομαντικό ή μοντέρνο ύφος που αποπνέουν, ανάλογα με την επιλογή σας, θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, με διαχρονική όμως πάντα αισθητική.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε την συλλογή με λευκά σερβίτσια φαγητού από την Studio Kosta Boda Illum, η οποία θα ταιριάξει σε κάθε τραπέζι και νοικοκυριό και θα σας προσφέρει καθημερινή ποιοτική απόλαυση χωρίς περιορισμούς.