Σερβίτσια με πλατίνα

Κομψά Σερβίτσια Φαγητού με Πλατίνα

 

Αν αναζητάτε όμορφες ιδέες για την ανανέωση του τραπεζιού σας και την δημιουργία μίας ξεχωριστής και εντυπωσιακής ατμόσφαιρας, τα σερβίτσια φαγητού διακοσμημένα με πολύτιμη πλατίνα από την εταιρεία Studio Kosta Boda Illum είναι ιδανικά για εσάς. Είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά σχέδια και σχήματα, με την έντονη παρουσία της λάμψης της πλατίνας και την υψηλής ποιότητας πορσελάνη, για να μπορούν να παραμένουν διαχρονικά και μοντέρνα ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Ετοιμάστε το γεύμα της επιλογής σας, τοποθετήστε πάνω στο τραπέζι σας τα κομψά σετ πιάτων φαγητού με πλατίνα, και ταξιδέψτε σε μία άλλη εποχή μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Σετ Πιάτα Φαγητού με Πλατίνα για κάθε περίσταση

 

Οργανώστε αξέχαστες εκδηλώσεις και στρώστε το τραπέζι σας με σετ πιάτα φαγητού με πλατίνα για τα πιο περίτεχνα αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για ένα γιορτινό τραπέζι, είτε για ένα δείπνο με ρομαντικό χαρακτήρα, τα σερβίτσια φαγητού με πλατίνα από την Studio Kosta Boda Illum θα ενισχύσουν την αισθητική του συνόλου και θα παρουσιάσουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το γεύμα στους καλεσμένους σας. Πορσελάνινα και Bone China πιάτα, με διακόσμηση που θα ξεχωρίσει στα μάτια των καλεσμένων σας, περιμένουν να κοσμήσουν το τραπέζι σας και να αποτελέσουν μέρος της αγαπημένης σας συλλογής με πιάτα φαγητού. Η άριστη ποιότητα τους και το ιδιαίτερο ύφος που αποπνέουν στο κάθε χώρο, τα καθιστά κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις, είτε αυτή είναι μια πιο επίσημη εκδήλωση, είτε ένα γεύμα με φίλους. Ιδιαίτερα σε ένα απλό μεσημεριανό γεύμα μπορούν να προσδώσουν τον αέρα πολυτελείας που αναζητάτε και να εντείνουν την δημιουργικότητα σας με την εμφάνιση τους.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε την συλλογή με σερβίτσια φαγητού με πλατίνα από την Studio Kosta Boda Illum, η οποία με τις ιδιαίτερες και λιτές γραμμές και λεπτομέρειες θα σας προσφέρει ευχαρίστηση και θα απογειώσει τα πιάτα σας.