Σερβίτσια Χρωματιστά

Προϊόντα 1 εώς 24 από 32
Καθαρισμός όλων

Χρωματιστά Σερβίτσια Φαγητού

 

Εντυπωσιακή όψη και αέρα κομψότητας και φρεσκάδας, είναι μόνο κάποια από αυτά που θα προσφέρουν τα χρωματιστά σερβίτσια φαγητού της εταιρείας Studio Kosta Boda Illum στα καθημερινά σας γεύματα. Μία μεγάλη ποικιλία είναι στην διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και το ύφος διακόσμησης που σας αντιπροσωπεύει. Ένα μεσημεριανό γεύμα ή ένα δείπνο χρήζουν ανάγκης των χρωματιστών μας πιάτων, για να μετατραπούν σε εκλεπτυσμένα, οπτικά γεύματα και να ενισχύσουν την φαντασία σας. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σετ πιάτων από την μεγάλη συλλογή μας με χρωματιστά πιάτα, και δημιουργήστε όμορφη ατμόσφαιρα γύρω από το τραπέζι σας μαζί με όσους αγαπάτε.

 

Χρωματιστά Σετ Πιάτων Φαγητού για την τραπεζαρία

 

Στην συλλογή μας θα βρείτε χρωματιστά πιάτα με διαφορετικά σχέδια, ξεχωριστούς ανάγλυφους σχεδιασμούς και στυλ που μπορούν να τοποθετηθούν στην τραπεζαρία σας, ανάλογα με το σύνολο και το είδος της διακόσμησης που προτιμάτε. Stoneware, γυάλινα, πορσελάνινα χρωματιστά πιάτα, κομψά και καλαίσθητα, περιμένουν να εξυψώσουν την εικόνα του τραπεζιού σας και να κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες των ονείρων σας. Αρκεί να επιλέξετε το σερβίτσιο φαγητού που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπική σας αισθητική και να καλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να απολαύσουν μαζί σας αυτήν την αξέχαστη εμπειρία. Σε αποχρώσεις του γκρι, του μπλε, του μαύρου, του κόκκινου και άλλων πολύχρωμων συνδυασμών, θα συνδυάσουν απόλυτα το στυλ του δωματίου με το ύφος του τραπεζιού. Λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας και της εμφάνισης τους, θεωρούνται κατάλληλη επιλογή και για δώρο, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με τις επιλογές σας.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε την συλλογή με χρωματιστά σερβίτσια φαγητού από την Studio Kosta Boda Illum, σερβίτσια που το κάθε ένα είναι σχεδιασμένο με προσοχή στην κάθε μικρή λεπτομέρεια.