Θερμός

Μοντέρνος Θερμός Νερού & Καφέ

 

Οργανώστε ένα ταξίδι ή μία ολοήμερη εξόρμηση και προετοιμαστείτε κατάλληλα. Εκτός από το φαγητό θα πρέπει να φροντίσετε και για το νερό ή τον καφέ τον οποίο θα έχετε μαζί σας. Επιλέξτε έναν θερμό από την εταιρεία Studio Kosta Boda Illum και κρατήστε τα ροφήματα ή τα ποτά σας στην θερμοκρασία που επιθυμείτε. Ο ποιοτικός σχεδιασμός του και το ευχάριστο έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και θα ταιριάξει σε κάθε αισθητική. Αρκεί να τον επιλέξετε και η εμπειρία που είχατε ως τώρα με αντίστοιχα είδη θα αλλάξει και θα αναβαθμιστεί.

 

Θερμός Νερού & Καφέ για τις εξορμήσεις σας

 

Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στο σπίτι για να κρατήσετε το νερό ή τον καφέ σας στην αρχική τους θερμοκρασία για αρκετή ώρα ή να τον πάρετε μαζί σας και να απολαύσετε το ποτό της επιλογής σας εκτός σπιτιού. Ο λειτουργικός σχεδιασμός του σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε τον θερμό σαν κανάτα και να σερβίρετε το περιεχόμενο του στην παρέα που βρίσκεται μαζί σας. Το κόκκινο χρώμα του θα τον κάνει το επίκεντρο του τραπεζιού ή του πικνίκ σας και θα σας εκπλήξει με την πολύωρη διατήρηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του. Ένας θερμός είναι κατάλληλος για όλους και ιδιαίτερα για τις οικογένειες που απαρτίζονται από μικρά παιδιά. Η απόκτηση ενός θερμού θα σας λύσει τα χέρια και δεν θα σας αφήσει ποτέ δυσαρεστημένους και διψασμένους.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε τον κόκκινο θερμό της συλλογής Glamour από την Studio Kosta Boda Illum, για να οργανώσετε τα ταξίδια σας έχοντας τα κατάλληλα εφόδια!