Υπαναχώρηση και Επιστροφές Προϊόντων

 

Προσπαθώντας πάντα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η εταιρεία Kosta Boda Illum σας προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 30 ήμερων, από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Kosta Boda Illum όπου με χαρά θα σας εξυπηρετήσουν για την αλλαγή σας. Αφού ελεγxθεί το προϊόν μπορείτε να προβείτε σε νέα αγορά ή να πάρετε πιστωτικό σημείωμα με ισχύ ενός χρόνου.
Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς, κατάστημα Kosta Boda Illum, εδώ.

Επιστροφή στο Κέντρο Επιστροφών (αποστολή με courier)

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε με courier προϊόν/τα που αγοράσατε ή λάβατε από κατάστημα Studio Kosta Boda Illum, για οποιονδήποτε λόγο (εκτός ελαττωματικού ή σπασμένου – ακολουθεί ανάλυση - ή λανθασμένης παραγγελίας) μπορείτε εντός 30 ημερών, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:  

-    Τοποθετείτε το/τα προϊόν / -ντα  στη συσκευασία τους, μαζί με την ανάλογη απόδειξή
-    Αποστέλλετε με courier της επιλογής σας το/ α προϊόν/τα σας στο Κέντρο Επιστροφών, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής.

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποστείλετε το πακέτο σας είναι:  Λ.Κηφισίας 322 Ν.Ψυχικό ΤΚ 15451 με την ένδειξη: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ»

Δώρα

Στην περίπτωση που σας έχουν προσφέρει ένα δώρο από την Studio Kosta Boda Illum και θα θέλατε να το επιστρέψετε, επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@kostaboda.gr ή τηλεφωνικά στο 211-1116520 για να οργανωθεί η επιστροφή του και η αποστολή του νέου προϊόντος.   Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ελαττωματικό Προϊόν

Αν το προϊόν που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί (είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο) μη διστάσετε να το επιστρέψετε μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του (στη συσκευασία του) και εμείς θα προβούμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αντικατάστασή του. Τα  σχετικά κόστη αποστολής αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η Studio Kosta Boda Illum.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  στο 211-1116520.